Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
    ок баце предлагам ти следния вариант вдигаме се при баи Цвятко правим един договор нотариално заверен пред свидетели вдигаме 3-4 патрулки да отцепват района и правим старт колкото кажеш предварително уговорен при нотариуса кола за кола и се пускаме а някои хора да не пеят щото в Италия видях 156 570 коня карах с 230 и guarda de finanza ме настигна само за 2 мин пак с 156
    аз не отказвам на това предложение даваи дата и час да се подготвя
    п.с. а аз като бях на луната пих кафе с ниил амстронг и тои беше с една совалка 53953985398 коня аполо се казваше тя

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
      аз не отказвам на това предложение даваи дата и час да се подготвя
      п.с. а аз като бях на луната пих кафе с ниил амстронг и тои беше с една совалка 53953985398 коня аполо се казваше тя
      кога ти е удобно след 17,00 ????????????
      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• ше затвори баи цвятко а и с свидетелите мое са пияни вече ве даи по по светло

Comment

ше затвори баи цвятко а и с свидетелите мое са пияни вече ве даи по по светло
          бай Цвятко не затваря до 18,00 навитак ли си или си чешеш пръстите
          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• и двете ма се съмнявам че ти си верваш повече от колкото е нужно все пак няма ми е лошо да се сдобия с 156 тунингована на 215 коня специално в завода на алфа даваи дата час и резервация у първо рпу на двете патрулки да на пазят

Comment

ше затвори баи цвятко а и с свидетелите мое са пияни вече ве даи по по светло
              аре че ми се кара Brera a оня дето пали фитилите ще си върже ли кочината на дизела
              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

и двете ма се съмнявам че ти си верваш повече от колкото е нужно все пак няма ми е лошо да се сдобия с 156 тунингована на 215 коня специално в завода на алфа даваи дата час и резервация у първо рпу на двете патрулки да на пазят
                не първо моите хора са у второ
                Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

аре че ми се кара Brera a оня дето пали фитилите ще си върже ли кочината на дизела
                  ти къде видя че се предлага брера и кои ти пали фитили на кое викаш кочина и кои е с дизела или си прекалил с хапчетата или си на твърдо маи тая вечер

Comment

и двете ма се съмнявам че ти си верваш повече от колкото е нужно все пак няма ми е лошо да се сдобия с 156 тунингована на 215 коня специално в завода на алфа даваи дата час и резервация у първо рпу на двете патрулки да на пазят
                    завод на Alfa няма има FIAT Auto Spa баце всяко лято бича на аргона в Kava Di Tireni по 30 дни да изкарам 2500 евра та ми се взема акъла
                    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• я темата заприлича на русенския раздел в тунинг бг
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

завод на Alfa няма има FIAT Auto Spa баце всяко лято бича на аргона в Kava Di Tireni по 30 дни да изкарам 2500 евра та ми се взема акъла
                        е хуу де аз за да не обидя някои казах завод на алфа все пак алфи няма от доста години е само емблемата
                        инак евала ти праим че си постигнал това а и явно имаш кинти и загубата на 215 коньов тс от 83 набор хаита няма да те заболи

Comment

ако си сигурен в дизела заложи и твоята кочина отдавна се каня да си купя Brera пък гледам в италия под 16000 евро няма ако търгосам 3 156-ци на ромънците и додам още малко напролет може и да карам Brera
                          аз само не разбрах кво общо има мойта алфа ... с тоа фиат с по 3 фара дето говориш за него
                          нещо несвързано говориш

Comment

ти къде видя че се предлага брера и кои ти пали фитили на кое викаш кочина и кои е с дизела или си прекалил с хапчетата или си на твърдо маи тая вечер
                            има един Цветелин или там как се пише той пали фитилите ама не си слага кочината разбирам слагаш кола за състезание но някои хора които халхабер си нямат от тези простотий и те вдигат джангър .аре ве Цветелине нали си чок отвеорен залагай не предлагай само чуждите автомобили
                            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                              я темата заприлича на русенския раздел в тунинг бг
                              тук също е русенски раздел освен тва сам виждаш че клуб млуб ...........викам си ебахти ма нали съм нефен ко да са притеснявам а и с колегата с гръмкото име шумахер ся си мерим патлаците ти къв се явяваш по гол гъз ся

Comment

тук също е русенски раздел освен тва сам виждаш че клуб млуб ...........викам си ебахти ма нали съм нефен ко да са притеснявам а и с колегата с гръмкото име шумахер ся си мерим патлаците ти къв се явяваш по гол гъз ся
                                хеахеахееха
                                то твойте патлаци ...

Comment

Working...
                                X